Výzva programu Interreg CENTRAL EUROPE

Vážení,  

toto pozvání uveřejňujeme s vědomím, že ve stávající situaci, kdy jde především o zdraví, zabezpečení mnoha lidí a řešení následků škod, je každá minuta pro většinu regionů extrémně náročná.

Pevně však věříme a doufáme, že mnozí z Vás, stejně jako i Vaši příbuzní, přátelé či kolegové jsou v bezpečí. Pokud máte možnost věnovat se pracovním povinnostem, rádi bychom Vás informovali o nadcházející události, a sice že 15. října bude vyhlášena další výzva u programu Interreg CENTRAL EUROPE. Tentokrát bude věnovaná odlehlým a zaostávajícím regionům.

Při této příležitosti jsme v předstihu na úterý 1. října (1000-1200 h) připravili online seminář, kde v kostce představíme podmínky výzvy a poté bychom se chtěli většinu času věnovat zodpovězení veškerých dotazů přihlášených účastníků.

Údaje k semináři jsou zveřejněny v článku na národní webstránce dotací v kategorii „Novinky“ ZDE . V článku je zařazen i link na registraci – resp. přímo se lze registrovat ZDE . V příloze článku je dostupné shrnutí-prezentace základního rámce výzvy v českém jazyce. Na webu programu je dizajn výzvy zpřístupněn pod názvem ´Third call preview´ ZDE .

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR