Výzva pro předkládání projektových žádostí do Fondu malých projektů v Euroregionu Glacensis v rámci Programu Interreg Česko – Polsko 2021-2027

Vážená paní, vážený pane,

dovolujeme si Vás informovat, že v pondělí dne 12. srpna 2024 byla vyhlášena 3. výzva pro předkládání projektových žádostí do Fondu malých projektů v Euroregionu Glacensis v rámci Programu Interreg Česko – Polsko 2021-2027, priorita 4 „Spolupráce institucí a obyvatel“, specifický cíl 4.2 – Prohloubení přeshraničních vazeb obyvatel a institucí česko-polského pohraničí. Budou podporovány projekty typu people to people se zaměřením na konference, workshopy, výukové a vzdělávací akce, sportovní aktivity, tábory, výměnné pobyty, výlety, poznávací zájezdy, pořádání festivalů, koncertů, trhů a jarmarků, dožínek, veřejných slavností a sportovních aktivit.

Termín pro předkládání nových žádostí do 3. výzvy je 30. listopad 2024předpokládaný termín zasedání EŘV je duben 2025. Třetí výzva se týká pouze nových žadatelů.

Bližší informace najdete na Výzvy, termíny FMP.

Projekty lze předkládat výhradně přes monitorovací systém pro malé projekty, který je dostupný na adrese http://fmp.cz-pl.eu/. Ke dni vyhlášení třetí výzvy dochází také k aktualizaci Směrnice pro žadatele a Přílohy pro projekty zaměřené na vzájemné setkávání (příloha č. 16). Veškeré aktuální verze dokumentů najdete na našich webových stránkách Dokumentace FMP.

Zároveň Vás zveme na další on-line školení, které jsme pro Vás připravili na čtvrtek  29. srpna 2024, v čase od 9:00 – 11:00 hod.

Přihlašovací formulář i odkaz na školení najdete na Semináře.